Timp de citire: 2 minute

Your Style. Your Story

Zalando este una dintre principalele platforme de fashion și de lifestyle online din Europa. A fost fondată la Berlin, în 2008, iar de atunci și până astăzi compania s-a extins în 25 de țări cu o gamă generoasă de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și beauty, iar selecția de branduri internaționale include atât nume cunoscute la nivel global, cât și mărci locale.

Spun despre ei că își doresc să fie un punct de referință în fashion, dar și să includă sustenabilitarea și impactul pozitiv asupra oamenilor și a planetei prin ceea ce construiesc.

Iar dacă toate astea deja ți-au atras atenția, îți mai spun și că începând cu această lună, Zalando și-a deschis platforma și pentru publicul din România.

Lansarea Zalando în România a venit prin intermediul unei campanii care ne invită să descoperim noi moduri de a ne celebra individualitatea: Your Style. Your Story.

Campania pune accentul pe varietatea articolelor oferite de Zalando și arată că oricine își poate găsi stilul preferat pe platformă. Cu ajutorul unor personalități locale, inclusiv fotografi, artiști și creatori de conținut care surprind esența culturii fashion în România, campania îi aduce în lumina reflectoarelor pe cei care susțin autenticitatea și libertatea de expresie prin alegerile lor vestimentare.

Fotograful Vlad Andrei a imortalizat stilurile unice ale cântăreței de trap Bruja, reporterului și creatorului de conținut Edi Brandabura, artistei Irina Rimes, creatoarei de conținut Lorelei Bratu și actriței Olimpia Melinte – aceștia s-au alăturat campaniei și au folosit selecția de articole disponibile pe Zalando ca sursă de inspirație pentru a-și pune în valoare personalitatea. Astfel, a rezultat o serie de povești despre stil, disponibile pe zalando.ro, în secțiunea special dedicată campaniei.

Irina Rimes

Stilul meu a fost întotdeauna puternic legat de cine sunt în fiecare moment al vieții mele. Așa cum povestea mea este în continuă desfășurare, la fel se schimbă și alegerile mele vestimentare și îmi permit să-mi împărtășesc evoluția cu toți cei care mă urmăresc.”, spune artista Irina Rimes.

La tine cum e? Ce poveste spun despre tine alegerile vestimentare?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − 18 =