Un picnic, un parc, un soare și-o mână de Oameni

1
496
Timp de citire: 3 minute

Nu mai țin minte cum a venit ideea. Știu doar că am articulat-o la un prânz cu Maria și restul s-a întâmplat de la sine. În viață, cred că avem cu adevărat doar momente. Pe care, evident, le împărțim alături de niște Oameni. Restul, sunt doar detalii.

[Răsfoiesc fotografiile pe care le-a trimis Maria. Mi-e foarte greu să aleg dintre ele, așa că mă așez cu ritmuri de jazz în urechi și mă pregătesc să retrăiesc picnicul nostru de toamnă.]

Sunt multe lucruri pe care le iubesc pe lumea asta, dar, ca să mă repet la nesfârșit, cel mai mult și mai mult îmi plac Oamenii. Da, o fi însemnând o parte dintre ei și dezamăgire, dar marea majoritatea celor de care mă lipesc, îmi mișună prin suflet cu toată bucuria.

Poate acesta să fi fost motivul pentru care mi-am dorit să adun o parte din echipa CoverStories și să imortalizăm un Octombrie cu soare, câteva felii de tinerețe, o sumă de pasiuni și-o colecție de cărți – pe toate la un loc. Ce-a ieșit, sperăm să vă fie inspirație. Și să vă fie invitație la petrecut mai mult timp cu ai voștri dragi. Nu de alta, dar toate-s trecătoare, iar nimic nu valorează mai mult în fața unei întâlniri în care împarți biscuiți, mere, ceai și câteva felii de banana bread cu cei care ți-s aproape de suflet.

Mulțumirile fug și îmbrățișează, în ordine aleatorie, următoarele personaje:

Fotografii, răbdare și concept: Maria Bordeanu

Banana Bread, entuziasm și ochi albaștri: Marcela Vasilache

Ceai, cărți și dulceață: Daniela Pasăre

Cărți, pături și îmbrățișări: Oana Coman

Dovleci și flori: Florăria Iris

1 Comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here