Timp de citire: 3 minute

„Gândește-te la toate lucrurile frumoase de lângă tine și fii fericit.” – Anne Frank

Mă gândesc deseori la ceea ce spunea Anna Frank. E ușor să cădem în capcana gândului că lucrurile nu sunt prea bune, nu sunt suficiente, nu sunt cum ni le dorim noi și așa mai departe. Cu toate acestea, perspectiva din care alegi să privești viața, cu tot ce ți se întâmplă și cu tot ce ai lângă tine, este lentila prin care iei decizia: viața e frumoasă sau…

Când lucrurile tremură într-o zi, ori când se adună norii, când se apropie vijeliile alea grele sau când nu-mi găsesc motivația din cine știe ce motiv, îmi place să mă înconjor de lucruri frumoase. De ce nu cu oameni vă veți întreba? Pentru că, uneori, simt că și oamenii buni din jurul meu au propriile poveri și nu aș vrea să împart greutatea unei zile înnorate. Prefer s-o diluez bând un ceai din ceașca mea preferată de porțelan (moștenire de la bunica mea) sau să mă îmbrac cu rochia aceea din in (pentru care am economisit vreo 3 luni), doar pentru că îi cunosc puterea de a mă bine-dispune. 

Culoare și bucurie îmi iau din cele câteva bijuterii pe care le ascund în cutia mea din lemn de pin. Fiecare are povestea și „super-puterea” ei. Iar pentru că FREYWILLE a lansat o colecție care mi s-a lipit de inimă, vreau să vă vorbesc despre cele câteva piese iconice care au potențialul de a vă transforma starea. 

Citește și Sophie Taeuber-Arp și o colecție-omagiu dedicată femeilor din artă

Colecția Iris Rosé

Una dintre cele mai frumoase colecții FREYWILLE (în opinia mea) este Iris Rosé, un omagiu adus frumuseții și feminității absolute. Iar pentru că nu vreau să mă credeți pe cuvânt, vă povestesc în continuare despre piesele esențiale ale colecției, în opinia mea. 

Brățara Donna

Una dintre piesele clasice ale brandului, brățara fixă cu formă circulară captivează prin suprafața plină a designului artistic în email. Această bijuterie este o declarație a frumuseții atemporale, iar rezultatul purtării ei împreună cu alte brățări de lățimi diferite este unul cu efect admirativ.

Inelul Victoria

Un dans al perfecțiunii artistice, în care aurul de 18k, diamantul și prețiosul email se îmbină în perfectă armonie pentru a crea o invitație la eleganță.

Ceasul-bijuterie Helena

Unic prin design, ceasul ăsta e o adevărată piesă de colecție ce îți încântă privirea prin aspectul său feminin și combinația unică de materiale. Cadranul ceasului este realizat din sidef natural și este completat cu emailul specific fiecărei colecții, realizat manual în atelierul FREYWILLE din Vinena. Silueta armonioasă, senzuală este completată de o curea fină din piele de aligator, transformând acest ceas într-o bijuterie care nu are cum să treacă neobservată.

Cerceii Capri Drops

Eleganță, un caracter jucăuș și feminitate pură: cerceii Capri Drops sunt concepuți astfel încât să se poată purta în mai multe feluri, o multifuncționalitate care cucerește (mai ales dacă ți-ai găsit modelul preferat). 

Proiectate pentru a putea fi atașate separat pe tija cercelului, picăturile colorate de email vin cu două variante de fixare ce permit oricărui model cu tijă să fie atașat și combinat așa cum îți dorești; pot fi purtate în fața sau în spatele lobilor urechii, oricare dintre aceste variante aducând un plus de sofisticare. Iar elementul atașabil din email în formă de picatură poate fi, de asemenea, purtat cu orice altă colecție de cercei Cabochon, pentru un plus de versatilitate. 

Pandantivul Daisy

Realizat din aur de 18k, pandantivul acesta, pe cât de discret, pe atât de fermecător, se impune prin aspectul său delicat. Forma sa rotundă și armonioasă pune în evidenţă designul artistic din email. 

Citește și Colecția Iris Rosé de la FREYWILLE evocă frumusețea momentului prezent

Care e piesa ta preferată din noua colecție FREYWILLE?

______________________________

Acest material face parte din campania Inspirația FREYWILLE, pe care suntem onorați să o găzduim pe canvasul nostru digital. Parteneriatul dintre CoverStories și FREYWILLE poartă în ADN-ul său conexiunea dintre artă, inspirație și povești frumoase, dar și dintre bijuterie, emoție și feminitate. FREYWILLE este unul dintre brandurile care ne inspiră și care creează alchimie folosind arta, pulberea de aur și emailul pentru a sculpta eleganța atemporală a bijuteriilor sale.

1 COMMENT

  1. In vremurile in care frumusetea si feminitatea sunt pretutindeni, colectia Iris Rose se diferentiaza prin designul emblematic al pieselor sale vestimentare, inspirat din frumusetea fireasca a unei flori de gheata de primavara.

    Asadar, daca esti in cautarea acelui element frumos si delicat care sa completeze garderoba ta, iti recomand cu drag aceasta colectie ca sursa inepuizabila de inspiratie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − 3 =