Târgul de design ECO FAIR spune povestea obiectelor realizate din lemn reciclat

0
Timp de citire: 2 minute

Octombrie aduce a doua ediție a târgului de design NEO FAIR. Focusul va fi pe lemn, pentru că esența proiectul cuprinde promovarea designului din materiale sustenabile – conceptul de 0 pierderi fiind deviza acestui proiect. Încă de la prima editie, din august – eco&crafts, târgul a atras branduri cunoscute, povești fascinante despre 0 waste, recycling și upcycling și vizitatori încântați de conceptul propus.

De data aceasta, pe 2 și 3 octombrie la NEO FAIR se spune povestea obiectelor de design realizate din lemn reciclat, a bijuteriilor create din parchet vechi sau a pieselor din lemn recuperat din diverse medii, dar și alte istorii fascinante spuse de creatori români în cadrul workshop-urilor organizate pe perioada târgului.

Manuela Bădoiu / Bellissimo / Bicicleta din lemn / Chopchop wood / Katerini / Dorin Gafitanu / Ler povești cusute / Mizza Jewellery / Monica Mocanu / Atelier Muna / Sabinne / Wooba / Wood Concert sunt designerii care folosesc alte materiale naturale pentru a crea haine, bijuterii sau obiecte de decor invitați la această a doua ediție.

De asemenea, La NEO FAIR descoperi noile tehnici și tipare de croitorie care aduc un suflu nou designului vestimentar, pictura pe diverse obiecte sau textile, dar și povestea parfumurilor, lumânărilor sau a altor produse artizanale.

Neo Fair este coordonat și găzduit de Galeria de artă și design Galateca, un spațiu efervescent, aflat în inima Bucureștiului, cu o vastă experiență în organizarea târgurilor și evenimentelor dedicate artei și designului din RO și nu numai.

Program: sâmbătă, 2 octombrie: între 11:00 – 19:00; duminică, 3 octombrie: 11:00 – 19:00.

Intrarea este liberă. Mai multe detalii despre desfășurarea evenimentului și temele workshop-urilor găsiți pe pagina de Facebook Neo Fair, pe Instagram și pe Galateca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × five =