[Pictorial] Festive fizz & Happy New Year

0
337
Timp de citire: 3 minute


Rochii strălucitoare, pantofi eleganți, șampanie, parfumuri îndrăznețe, un loc rafinat și toate poveștile de peste an. Nu neapărat în această ordine.

Iată că ne ținem de cuvânt și facem în fiecare sezon câte un pictorial cu noi, cu oameni normali, cu dimensiuni normale, cu așteptări, cu visuri, cu idei, cu toate acareturile pe care le avem. Cu obiceiurile mic burgeze sau dimpotrivă, foarte moderne. Cu frivolități anemice și duioșii decolorate, dar cu emoții vii și cu planuri curajoase.

De data aceasta, am ieșit din coaja noastră obișnuită, ne-am ales rochii strălucitoare și am transformat o pre-petrecere de sfârșit de an nou, într-o cataplasmă psihologică de care aveam toate nevoie. Ne-am „costumat” în versiuni mai glitzy ale noastre, dar ne-am păstrat gesturile și subiectele. Ne-am fluturat evantaiele de suspiciuni, pe rând, una după alta, dar ne-am aruncat curajoase într-o sesiune foto (la polul opus față de cea din toamnă) și pe care nu o s-o uităm niciodată: cutezătoare, elegantă, cu partitura scrisă ad-hoc.

Anul acesta fiecare dintre noi a îndrăznit mai mult. A crezut mai mult în forțele proprii și în ceea ce poate face. Fiecare dintre noi a suferit mai mult, dar s-a și bucurat mai profund.

Mulțumim că ne-ați fost aproape, că ne-ați citit și că ne-ați scris. Vă mulțumim că ne-ați trimis intenții și idei. Vă mulțumim că ne încurajați să continuăm.

Să avem cu toții cel mai frumos an de până acum!

Fotografii: Maria Bordeanu

Loc: Athénée Palace Hilton

Rochii: Rhea Costa

MUA: Ana Maria Conache

Te așteptăm cu toată inima, 2020!

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here