Interviuri

„E o cădere mai mare. Rapoartele de vânzări arată mai rău decât cele din aprilie și martie. Dar mă feresc să mă mai plâng. Fiindcă am prins și criza din 2009, mi-am dat...
În primăvara acestui an, cu două săptămâni înainte de instaurarea stării de urgență, chef Alexandru Dumitru a deschis în parteneriat cu somelierul Andrei Popa, propriul restaurant cu bucătărie românească modernă, pe strada...
Ramona Jones și blogul ei, Monalogue, reprezintă una dintre ferestrele virtuale pe care le deschid când mi se face dor de Anglia rurală. Și tot de aici îmi iau idei pentru-atunci-când-voi-călători,...
Sunăm la ușa unui bloc de pe Strada Domnița Anastasia, colț cu Brezoianu. La etajul 1, ne așteaptă Maria Tureanu, artista care dă naștere unor picturi și care a creat brandul Marie Nouvelle,...
Bună! Salut! Mă auzi? Da, da! Se aude bine? Foarte bine!
  Raluca Hrițcu și Ștefan Mortici sunt amândoi Country Manageri ai ghidului internațional de gastronomie, Gault&Millau. Pe lângă asta însă, sunt oameni care articulează foarte bine inițiative frumoase și care sprijină poate cea mai...
Final de sezon. Final de carantină. Început de eră nouă. Nu știm încă, și nimeni nu poate anticipa în mod real, ce înseamnă „noua normalitate” și cum ne vom adapta ei în săptămânile...
Sunt interviuri pe care le primesc ca pe un soi de cadouri. Iar acesta este unul dintre ele – primul interviu luat via Skype, în care ne-am invitat...
Portret de Andrei Runcanu Picturi din arhiva personală a Irinei Marinescu Seria #QuarantineShortStories revine azi cu episodul numărul 3, iar în centrul...
Când mă gândesc la Cristina Oțel, primul lucru care-mi vine în minte este un soare. Un soare blând care îmi amintește de primăvară.