Home Oameni Interviuri

Interviuri

  Raluca Hrițcu și Ștefan Mortici sunt amândoi Country Manageri ai ghidului internațional de gastronomie, Gault&Millau. Pe lângă asta însă, sunt oameni care articulează foarte bine inițiative frumoase și care sprijină poate cea mai...
Final de sezon. Final de carantină. Început de eră nouă. Nu știm încă, și nimeni nu poate anticipa în mod real, ce înseamnă „noua normalitate” și cum ne vom adapta ei în săptămânile...
Sunt interviuri pe care le primesc ca pe un soi de cadouri. Iar acesta este unul dintre ele – primul interviu luat via Skype, în care ne-am invitat...
Portret de Andrei Runcanu Picturi din arhiva personală a Irinei Marinescu Seria #QuarantineShortStories revine azi cu episodul numărul 3, iar în centrul...
Când mă gândesc la Cristina Oțel, primul lucru care-mi vine în minte este un soare. Un soare blând care îmi amintește de primăvară.
Patru săptămâni de carusel emoțional. De sărit pe o trambulină între gratitudine pentru sănătatea personală și a celor dragi și bâjbâitul pe întuneric, în necunoscutul acestor vremuri. Prima săptămână s-a simțit ca o vacanță luată forțat. Am...
Diana Șerban e una dintre cele mai înțelepte și competente femei pe care le cunosc. De referință, chiar. Fire practică, Diana analizează, pune întrebări incomode și dă răspunsuri...
De la începutul anului, ne reconfigurăm. O dată la câteva zile primim câte o ordonanță de urgență, câte o nouă recomandare, știri care ne bântuie. Toată lumea are câte cel puțin o părere pe rețelele de socializare....
„Propun să reîmprospătăm acest interviu!”, spune Ștefan cu paharul de vin roșu în mână. Curând, se aud paharele ciocnindu-se, urmate de câteva secunde de tăcere. Ne întoarcem la discuția noastră. Lângă mine, în partea...
Ne place să știm ce e „în bucătăria altcuiva”, să explorăm culisele și panașele originalității unei personalități pentru care farfuria devine canvas de exprimare. În bucătărie, fiecare chef este rezultatul unei vieți de studiu și de experiment,...