Timp de citire: 4 minute

„Nu putem face lucruri grozave. Nu putem face lucruri mărunte decât cu mare dragoste.” spunea Maica Tereza. Ei bine, când vine vorba despre prăjituri, cred că ele sunt demonstrația perfectă a lucrurilor mărunte făcute cu dragoste, dar care au puterea de a-ți transforma un moment.

Cred că prima oară când am gustat dintr-un tort creat de cei de la Grace Couture a fost atunci când am încercat Whiskey Cream (un blat de cacao cu un fabulos mousse de whiskey în ciocolată albă și împrietenit firesc cu nuci caramelizate). A fost unul dintre acele momente aha! pe care-ți dorești să le repeți.

Când o prăjitură nu e doar o prăjitură

Grace Couture Cakes, brandul care a introdus în România conceptul de cofetărie couture, lansează un nou serviciu online prin care clienții pot comanda torturi și prăjituri personalizate. 

Ei bine, pe lângă faptul că Grace Events Shop este o premieră pe piața românească de profil și oferă clienților posibilitatea să aleagă decorul, compoziția și dimensiunea tortului sau deserturi pentru candy bar, din confortul propriei locuințe, mai pune la dispoziție și un serviciu de consultață și degustare. P.S.: investiția în dezvoltarea serviciului a fost de aproximativ 10.000 euro. 

„Digitalizarea serviciilor reprezintă de foarte mult timp o prioritate pentru business-ul nostru, iar perioada pandemiei a accelerat acest proces. Dacă la finalul anului 2019 am lansat primul magazin online din România dedicat deserturilor şi cadourilor de cofetărie couture, ultimele luni le-am dedicat dezvoltării unei noi experiențe online pentru ca și zona de evenimente să beneficieze de o înregistrare facilă a comenzilor pentru torturi și prăjituri personalizate.”, mărturisește Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes. 

Configuratorul online vine în sprijinul clienților, ajutându-i pas cu pas să ia cea mai bună decizie pentru evenimentul lor. Aceștia își pot personaliza online comanda în funcție de numărul de invitați, gusturile și aromele preferate, culori și detaliile de decor, în ton cu tema petrecerii, indiferent dacă este vorba despre o aniversare, nuntă, botez sau eveniment corporate.  

Experiența a peste 9 ani de evenimente de top, cu mii de întâlniri de degustare și consultanță și mii de petreceri reușite, ne-au ajutat să dezvoltăm un proces de selecție și comandă performant, cu o interfață prietenoasă, prin care clienții noștri pot comanda online cu ușurință tortul sau deserturile de candy bar personalizate, pentru un eveniment 100% reușit.”, continuă Alina Sudriu. 

Tasting Box sau Cum să guști 6 torturi deodată?

Mai avem o veste bună! Cutia de degustarea de torturi, lansată în urmă cu un an, este acum disponibilă pentru și pentru comenzi online. Astfel, clienții își pot compune o selecție de 6 compoziții din cele 13 torturi Signature Cakes, rețete originale din portofoliul atelierului de cofetărie couture. Cutia de degustare Grace Tasting Box va fi livrată acasă, dându-le posibilitatea de a savura și alege tortul preferat pentru eveniment alături de cei dragi. 

Ah, era să uit: tortul sau prăjiturile comandate pot fi livrate la adresa dorită din București și împrejurimi sau pot fi ridicate de la atelierul Grace Couture Cakes. În plus, pachetele de candy bars de pe site includ amenajarea candy bar-ului la locație, cu suporturi și obiecte decorative din portofoliul Grace Couture Cakes.   

Acum, ce-aș pune eu în cutia de degustare? Cu sigurață Whiskey Cream pomenit anterior. Apoi, probabil că aș jongla cu Red Velvet, Caramel au Lait și Bacio di Vanilla, doar cât să rămână spațiu și pentru Gianduja Noisette și Mango Breeze. Altfel, nu pot decât să vă încurajezi să încercați și să vă aflați sortimentele preferate!

Despre Grace Couture Cakes 

Lansat în anul 2012, Grace Couture Cakes este primul atelier de cofetărie couture, recunoscut pentru lansarea tendințelor din domeniul haute patisserie în România. Gamele proprii de dulciuri includ: Signature Cakes, Essential Cakes, Tartes Bar, Éclair Affair și Craquelin Choux, alături de macarons, praline artizanale și alte dulciuri și prăjituri în ediții speciale dedicate sărbătorilor: Crăciun, Revelion, Valentine’s Day, Dragobete, 1 și 8 martie, Paște sau Halloween. 

De asemenea, atelierul produce torturi și prăjituri pentru nuntă, botez sau alte evenimente private și corporate, oferind și servicii de amenajare candybar. Toate acestea, într-un pachet de consultanță personalizată oferită de echipa atelierului. Produsele Grace Couture Cakes se găsesc în cele două Cake Shop-uri din Piața Dorobanți nr. 5 și din Băneasa Shopping City, dar și online, pe www.gracecc.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here