Timp de citire: < 1 minut

Alina Dumitru este Country Manager la Zepter România, iar atunci când fiica ei s-a îmbolnăvit, și-a concentrat atenția pe a descoperi un stil de viață care să li se potrivească mai mult. Cu emoții, Alina a acceptat să ne vorbească despre cum a ajuns la Smart Living – un concept despre care amintește adesea și despre care am fost curioși să aflăm mai multe. 

Ce înseamnă de fapt să trăiești isteț? Care sunt pilonii unei vieți sănătoase și cum pot fi aceștia consolidați?

Totodată, ne-am referit la micile bucurii ca la acele mici investiții în sănătatea noastră și am invitat-o pe Alina să ne povestească despre ele, dar și despre micile „obiecte” tech în care a investit și care au ajuns să facă parte din viața sa, ajutându-o să trăiască așa cum avea nevoie. 

Un exemplu ar fi purificatorul de apă, care a contribuit la limitarea consumul de plastic din familia sa, dar și la economia de timp, bani și spațiu. Apoi ar mai fi purificatorul de aer, pe care l-a descoperit într-unul dintre hotelurile Zepter sau preferații săi: ochelarii Tesla Hyperlight Eyewear

”E un must have pentru oricine petrece mult timp în fața unui ecran: laptop, telefon, televizor.” – Alina Dumitru

Alina vorbește calm, pe îndelete și are grijă să pună fiecare cuvânt la locul potrivit. Așadar, pentru primul episod din podcastul Vocea Zepter vă invităm la o discuție despre ce putem face pentru a trăi mai bine și mai sănătos în termeni de Smart Living.

Editare sunet & Suport Tehnic – Daniela Pasăre

_____________________

 Vocea Zepter e un podcast de lifestyle creat cu sprijinul Zepter România în care, specialiști din sănătate și frumusețe povestesc despre cum ne putem îmbunătăți viața. Live Better. Live Longer.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here