Despre Noi

Cover Stories este revista online unde găsești povești cu, despre și pentru oameni, interviuri și mărturii despre lifestyle, savoire-faire, business, călătorii și elemente de ținut aproape. Altfel spus, un canvas pe care aducem la suprafață povești pentru cititori reali, curioși, cu miez și alegeri înțelepte.

Echipa

Georgiana Ciofoaia

Editor-in-chief

Temelii de sociolog cu rădăcini în antropologie, pasionată de storytelling şi de publishing-ul de nişă, cu + 9 ani experiență în Content Marketing, gazdă a unui club de carte şi explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor.

Daniela Pasăre

Coordinating Editor

Jurnalist pasionat de interviuri, dezvoltare personală și wellbeing. Cred mult în superputeri, adică acele calități care fac dintr-o poveste... a coverstory. Și mai cred că fiecare dintre noi se bucura de una, trebuie doar descoperită.

Maria Bordeanu

Fotograf

Fotograf prin pasiune. Pictor și artist 3D pasionat prin explorare. Iubesc oameni și cărți. Îmi place să descopăr povești și să explorez poezia locurilor noi în care mă aventurez.

Ana Maria Conache

Lifestyle editor

Om de marketing. Problem-solver. În căutarea sensului, am pornit la drum cu informațiile rigide și matematice. Pe drum am început să mă descopăr pe mine și să mă apropii de emoție.

Bianca Gheorghescu

Lifestyle Editor

Spirit inventiv și creativ, mă bazez pe fler și pe experiența celor 14 ani de head-hunting pentru a repune oamenii pe drumul potrivit lor.

Date de contact

Informații & Întrebări

Dacă ai întrebări, vrei să afli mai multe despre noi sau dacă îți dorești să semnezi pentru CoverStories, scrie-ne pe adresa georgiana @ coverstories.ro .

Proiecte Speciale & Publicitate

Pentru proiecte speciale sau publicitate ne puteți scrie pe adresa contact @ coverstories.ro .

Proiecte Editoriale & Colaborări de presă

Pentru proiectele editoriale și colaborări de presă ne puteți scrie pe adresa daniela @ coverstories.ro .

Informaţiile publicate de COVERSTORIES.ro pot fi preluate doar în limita a 300 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.