Timp de citire: 3 minute

Închipuiți-vă o rochie albă, lungă, din in, cu mâneci bufante, un trench clasic în culoarea caramelului și… o eșarfă înflorată în păr. Sau o suită de armonii florale la mână. Sau, de ce nu, un buchet de culorii vii pe post de cercei.

Accesorii pentru primăvară

Tendințele în modă sunt cele care ne inspiră de la sezon la sezon; ceva nou care să te entuziasmeze sau ceva fresh și distractiv de experimentat. Dar, oricât de mult îmi place un nou trend de sezon, până acum câțiva ani, am ajuns să realizez că nu tendințele îmi conduc garderoba și nu ele sunt cele care îmi definesc stilul. 

Mai degrabă, prefer elementele clasice de bază și un singur element care să-mi anime starea. Iar primăvara nu face excepție, decât în măsura curajului: ador culorile vii, în proporții mici și… artistice! Fie că am nevoie de ceva rapid și simplu de purtat sau dacă vreau să construiesc o ținută cu o bază solidă, există anumite piese în dulapul meu care își fac loc constant în aproape fiecare ținută pe care o port.

N-o să vorbesc despre garderoba capsulă de primăvară (e rolul altora aici), dar pot vorbi despre detalile care fac diferența pentru mine. Iar dacă mai sunt și colorate, înflorate sau poartă omagiul unor mari artiști, atunci sunt perfecte.

Ce ziceți de câteva flori și note de culoare?

Aceasta este frumusețea garderobei de primăvară: te poți gândi la câteva piese clasice precum o cămașă albă simplă și o pereche de blugi albaștri și poți invita tot felul de accesorii să-ți definească ținuta: o eșarfă la gât pentru un plus de boemie, un ceas pentru rafinament sau o pereche de cercei care să-ți anime alegerea. Atâta timp cât ai elementele esențiale, adăugarea unui element floral este doar o chestiune de eleganță.

Orangeria romantică a lui Monet

Un omagiu adus feminității, bijuteriile FREYWILLE care poartă semnătura identitară a lui Claude Monet, sunt (probabil) cele mai potrivite pentru completat o ținută de primăvară. Colecția ORANGERIE ROSE curprinde designul senzual și pastelurile senine ale celebrului artist, într-o mulțime de piese de la brățări fixe, la pandantive statement și cercei delicați.

Influența lui Venus asupra lui Sandro Botticelli

Am fost fascinată de colecția care omagiază capodopera lui Botticelli (am mai scris despre asta, poți citi AICI mai multe). 

Colecția aduce în prim plan un vocabular estetic nou adresat feminității, eleganței atemporale și frivolităților romantice și mi se pare că este ideală pentru primăvară. Pasteluri discrete pentru cele care își asortează extravaganțele după bunul plac.

Migdalii înfloriți ai lui Van Gogh

Într-o mulțime de nuanțe, de la bleu-ciel, la roșu sau negru, colecția L’AMANDIER este o absolută declarație de dragoste pentru Primăvară. Dacă versiunea în negru a bijuteriilor invită la nopți misterioase și eleganță, bijuteriile în albastru sau în roșu îți cheamă efectiv energia pozitivă să iasă la iveală și să le însoțească. Asta ca să nu vorbesc despre preferatele mele, bijuteriile din seria L’AMANDIER BLANC.

P.S.: și nici n-am amintit de bijuteriile din seria FLEURS D´OR JOUR.

Voi ce flori-bijuterii purtați primăvara asta?

___________________

Acest material face parte din campania Inspirația FREYWILLE, pe care suntem onorați să o găzduim. FREYWILLE este unul dintre brandurile care ne inspiră și care creează alchimie folosind arta, pulberea de aur și emailul pentru a sculpta eleganța atemporală a bijuteriilor sale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 + nineteen =