Cursuri noi la Fundația Calea Victoriei

0
72
Timp de citire: < 1 minut

Fascinația se învață și se adoptă ușor. Este nevoie doar de un om suficient de pasionat de ceea ce face ca să preiei o bucată din entuziasmul lui și să devii interesat de un subiect. În acest sens, și Fundația Calea Victoriei aduce în toamna aceasta cursuri noi și lectori pasionați de subiectele lor.

Am aruncat un ochi peste programul cursurilor online din octombrie și se anunță o lună bogată. Jurnalista și autoarea Ioana Bâldea Constantinescu susține un curs despre Antieroi contemporani în literatură, film şi antropologie, Vlad Trandafir, regizor și scenarist, își propune să predea comedia (modalități de construcție, tipuri de personaje, tehnici), iar actrița Irina Ungureanu susține atelierul online de dicție, în cadrul căruia participanții vor exersa tehnici de respirație, își vor studia stilul de vorbire și vor învăța ce înseamnă controlul emoțional și poziționarea corectă a vocii.

De asemenea, pentru cei pasionați de artă, Fundația Calea Victoriei propune și cursul Introducere în arta urbană: mesaj, culoare, emoţie sau pentru cei interesați de diplomație, Cursul de Negociere: Tehnici din diplomaţie şi domeniul comercial poate fi un început bun. Calendarul cursurilor conține și lecții despre video content, despre miturile din istoria universală, despre tehnici NLP sau despre moda europeană.

Poți să studiezi programul complet direct pe site-ul Fundația Calea Victoriei. Bine de știut este și faptul că atelierele și cursurile sunt transmise seara, între 19.00-21.00, prin Zoom.us.

Să vă fie de folos!

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here