Câteva mulțumiri și-un pic din seara lansării Cover Stories

3
333
Timp de citire: 4 minute

E 23:19. Săptămâna trecută pe vremea aceasta, îi conduceam pe ultimii invitați și mai rămâneam la câteva povești, lângă Oamenii mei de suflet și câteva pahare de cava.

E posibil să mă repet. Dar o voi face. Puține lucruri pe lumea asta mi se par indispensabile. Dar întotdeauna am considerat că Oamenii și Poveștile lor sunt elemente absolut necesare. Pentru Oameni și Poveștile lor ne-am întâlnit miercuri seară, fix când apunea leneș soarele și când se împlinea o lună de la lansarea online a proiectului editorial CoverStories.

Recunoștință

Cu o seară înainte de eveniment, mă întorceam acasă pe o ploaie zdravănă și cu inima-n gât. Am zărit pe un zid mesajul lui George Bernard Show (de mai sus) și acela a fost momentul când am renunțat la gândurile panicoase și le-am lăsat pe toate să se întâmple în voia lor.

A fost un club de carte altfel, unde Oamenii au fost cărțile pe care le-am deschis, pe care le-am citim și pe care le-am explorat, alături de care ne-am bucurat, am râs și am povestit. M-au surprins răspunsurile pozitive la invitația pentru eveniment, m-au bucurat și cele în care Oamenii nu puteau ajunge pentru că nu erau fizic în țară, m-au bucurat felicitările pe care le-am sorbit cum am știut eu mai bine de la fiecare.

Țin să le mulțumesc, pe rând, deși fără număr de ordine, fix cum au căzut din suflet, unor Oameni care m-au ajutat să articulez adunarea asta frumoasă.

În primul rând mulțumesc tututor celor care ne-au fost aproape, care au dat curs invitației și care ne-au acordat votul lor de încredere. Ne bucurăm enorm că ne-ați fost alături de noi și sperăm să ne fiți și de acum încolo! (Și dacă tot sunt aici, țin să îți mulțumesc și ție, celui sau celei care citești acum pentru că și datorie ție existăm în formula aceasta.)

Mulțumirile multe și pline de recunoștință merg către Sonia pentru că a fost motorul a tot ceea ce s-a întâmplat; pentru că m-ai încurajat, și m-ai „compus” astfel încât să ajungem la întâmplarea asta. Sonia, you rock! În spirit, în idei, în implicare, în tot ce faci și tot ce ești. Am zis!

Îi mulțumesc din toate inimile Soranei, pentru că ea e „vinovata” cadrului pe care îl puteți vedea în fotografii și pentru că ea a ținut „hățurile” nebuniei frumoase care s-a întâmplat săptămâna trecută. Sorana, sper să mai facem!

Acum. De Diana mă leagă o istorie întreagă, în câteva volume. Era, deci, evident că aveam să-o rog să spună câteva cuvinte. Iar Diana, așa cum o cunoașteți, a spus. Diana, pentru toate cuvintele acelea și pentru cele nerostite încă, îți mulțumesc.

Mulțumiri speciale și lui Marius, unul dintre Oamenii pe care aș sta să-l ascult la nesfârșit și care a vorbit și el, în stilul său elegant despre povestea asta digitală care abia acum prinde contur. Mă-nclin adânc și îți mulțumesc că ai avut cuvinte atât de generoase pentru mine și pentru noi.

Mulțumesc mult, mult, mult pentru toată încrederea și pentru fiecare poveste pe care au luat-o cu ei invitații noștri. Da, Raluca, de tine-i vorba!

Adi, mulțumim din suflet că ne-ai hrănit. Și cu mâncare și cu sinceritate.

Le mulțumesc aici și partenerilor: 13 la 11, Comm’ON Branding, Mara Mura, Adi Hădean, editura Litera. Dragilor, ați fost piesele unui puzzle foarte special pentru mine!

Rămâneți pe-aproape pentru că urmează lucruri minunate!

3 Comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here