Timp de citire: 5 minute

„Doar ceea ce este irepetabil dă savoare vieții.” Emily Dickinson

Când vine vorba de dăruit, pe lângă darul în sine, creăm, fără să ne dăm seama, o poveste. Chemăm inspirația, luăm răgaz de la orice alt gând și dăm substanță unui lucru oarecare. Un dar înseamnă o promisiune, o declarație, un început, o legătură. În gestul de dăruire punem emoție, intenție și energie. 

Viața ne obligă să luăm toate zigzag-urile care ni se arată, așa cum vin. Dar, așa cum spune scriitoarea Dominique Loreau: „Când privești un apus de soare splendid, îţi mai trebuie altceva? Frumosul îi face bine sufletului.” Acest frumos care poate părea abstract, mi se pare deosebit de important. Frumosul face parte din actul de a dărui. Un frumos care bucură, care completează, care complimentează, care pune esență vie notelor de subsol. 

Așadar, fără să mai zăbovim, ce poți dărui unui iubitor de artă, altceva decât un album de artă sau un obiect de colecție? 

Bijuterii sofisticate și prețioase de 18k 

Cea mai sofisticată gamă de bijuterii de la FREYWILLE combină smalțul de foc prețios cu monturi de aur pur și diamante rafinate. Ca simbol al luxului, creează o armonie perfectă între bucuria designului artistic și dorința de ceva special.

Bijuteriile FREYWILLE sunt disponibile în modele din diverse colecții FREYWILLE, constă în piese speciale de bijuterii care sunt disponibile exclusiv în această ediție și sunt modelate elegant, stilate și sofisticate. Fabricate manual în cantități limitate în atelierul FREYWILLE din Viena, acestea atestă angajamentul față de calitate și demonstrează o eleganță contemporană rafinată.

Idei de cadouri:

Cercei pentru femeia iubită;

Un pandantiv prețios pentru mama, sora sau orice doamnă pe care o respecți;

O bijuterie pastelată pentru o viitoare mireasă.

Pentru oricare dintre aceste idei poți alege din cele mai frumoase colecții „L’Amandier Rouge Éclat”, „L’Amandier Turquoise” și „Éternité” din colecția Hommage à Vincent van Gogh, „Orangerie” din colecția Hommage à Claude Monet, „Inspirat de portretul Adele Bloch-Bauer” din colecția Hommage à Gustav Klimt și „Imperial” din colecția Hommage à Hundertwasser.

Passionate Russia

Totul a început cu o fascinaţie puternică pentru Rusia, o ţară a contrastelor ce inspiră şi îşi lasă amprenta asupra fiecărui vizitator sau admirator: vastă, puternică, vie, plină de culoare, dură, magnifică şi magică în acelaşi timp. Frumuseţea incontestabilă, folclorul renumit şi comorile culturale ce pot fi descoperite în muzică, literatură, arte plastice sau balet definesc atât trecutul, cât şi prezentul acestei ţări.

Fiecare dintre cele patru seturi ale colecţiei Passionate Russia este o capodoperă completă, de sine stătătoare, dar şi parte dintr-un ansamblu și fiecare piesă este un tribut adus creativităţii şi varietăţii culturale ale unui continent deosebit, ca un angajament de putere artistică.

Idei de cadouri:

O eșarfă de mătase pentru o personalitate puternică;

Un ceas bijuterie pentru o femeie care nu mai are nimic de demonstrat;

Un pandantiv pentru oricui vrei să-i dăruiești noroc la purtător.

Noile colecții Hommage À Vincent Van Gogh

Bijuterii ludice, bucurii în culorile consacrate ale lui Van Gogh, noile colecții Vincent și Provence sunt adevărate invitații la seninătate, bune intenții și delicii voluptuoase.

Idei de cadouri:

O pereche de cercei jucăușă și senină pentru o tânără cu intense căutări;

Un pandantiv ludic pentru o femeie care iubește declarațiile puternice de stil;

Un inel-confesiune de purtat oricând ai nevoie de senin;

O brățară ca o călătorie care să aducă aminte că acum e cel mai bun moment de visat cu ochii deschiși.

Eșarfe din mătase

Accesoriile nu au doar rol decorativ – ele sunt o componentă esenţială a unei ţinute, a unei declarații de stil sau chiar marcă a unei personalități. Mai e nevoie de exemplul șalului alb al lui Marilyn Monroe, de perlele lui Coco Chanel, de ochelarii lui John Lennon sau de coșul de nuiele purtat de Jane Birkin?

Un accesoriu fin subliniază, completează şi accentuează discret stilul și personalitatea fiecărei persoane. Iar FREYWILLE a creat o linie de accesorii în armonie perfectă cu bijuteriile din email, în fiecare dintre colecţiile artistice binecunoscute. Eşarfele Pashmina, din mătase şi caşmir, sunt disponibile în culori vibrante, la fel și colecţia de eşarfe Gavroche, Carré sau eşarfe dreptunghiulare de mari dimensiuni, cu una sau cu două feţe, toate create în culori strălucitoare din cea mai fină mătase, cu marginile rulate manual. Perfecțiune de dăruit.

Cadouri pentru el

Citisem pe undeva că o lucrare de artă „se citește, nu se consumă”. Cred că la fel stau lucrurile și în cazul alegerii cadourilor. Mai ales când este cazul cadourilor pentru bărbați pentru că, de ce să nu recunoaștem, dacă avem idei din plin pentru dăruit doamnelor și domnișoarelor, în cazul domnilor lucrurile tind să devină un pic mai complicate. 

În cazul domnilor cu pasiuni clare, alegerea unui cadou potrivit se face ușor, urmând cursul și efervescența pasiunilor lui. Dar când nu cunoști suficient de bine personalitatea sau vrei să impresionezi fără să dai greș? 

Idei de cadouri pentru bărbați:

O cravată de mătase pentru personalitățile galante;

O pereche elegantă de butoni pentru cei cu obiceiuri burgheze;

Un instrument de scris pentru colecționari.

Sper să vă placă și să vă inspire colecțiile noastre de idei de cadouri pentru Crăciun (și nu numai) și vă dorim Sărbători minunate și pline de bucurii!

______________________________

Acest material face parte din campania Inspirația FREYWILLE, pe care suntem onorați să o găzduim pe canvasul nostru digital. Parteneriatul dintre CoverStories și FREYWILLE poartă în ADN-ul său conexiunea dintre artă, inspirație și povești frumoase, dar și dintre bijuterie, emoție și feminitate.

FREYWILLE este unul dintre brandurile care ne inspiră și care creează alchimie folosind arta, pulberea de aur și emailul pentru a sculpta eleganța atemporală a bijuteriilor sale. CoverStories și FREYWILLE vă invită să citiți legende care inspiră, umplu și explorează și să descoperiți atemporalitatea unor bijuterii care ascund povești și trezesc emoții.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here